Om ni bara visste hur mycket planering som legat bakom denna vecka. Igår betalade vi för huset och fick nycklarna men inte bara det, kvällen innan insjuknade alla barn i magsjuka och vi vuxna sov i varsin soffa – på vänt ”nu jävlar åker jag dit”. Ingen av oss mådde vidare värst bra men jag hade ganska specifika planer över dagen och det första var att köpa huset, sedan att måla alla sovrum och hänga upp adventsbelysning. Jag hann nästan med allt just innan magsjukan bröt ut. Planerna för denna dag var inte mindre och idag har jag faktiskt gjort allt jag hade tänkt mig samt fixat det som släpade efter från igår.. nu återstår bara alla andra dagar 😅 tur inget nytt kök ska in ännu! Men jag tänker att så fort denna bakterie eller detta virus lämnat min kropp kommer allt flyta på som vanligt- 100 saker som utförs samtidigt och som faktiskt färdigställs inom utsatt ram.

Vi är allt annat än inflyttade men vi bor här ändå. Snart har vi alla möbler här och jag kan hänga tavlor. Oj vad jag ska måla också 🙏🏼